XTRAKK™ är online verktyget som ger dig full koll på din fordonspark. Systemet bidrar snabbt till sänkta kostnader, ökad kvalitet och ett effektivare arbete med mindre manuell hantering.
Du får ut mer av dina fordonsresurser samtidigt som du kan ge dina kunder bättre service.

Det som gör XTRAKK unikt är dess fokus på enkelhet och snabb affärsnytta. En enkel installation av en GPS-sändare i fordonen och ni är igång direkt. XTRAKK är webb-baserat och mycket enkelt att både lära sig och att använda. XTRAKK är ett lättanvänt verktyg med många möjligheter. Det passar alla företag som har ett behov av att centralt kunna planera, trafikleda och följa upp sina fordon och transporter. Det passar lika bra för stora som små fordonsflottor. Det passar lika bra till företag med ett enklare behov av att få ökad kontroll av sin fordonsanvändning som till större företag med krav på mer avancerat stöd för sin transportledning. Med XTRAKK underlättas det dagliga arbetet oavsett om det handlar om trafikledning eller uppföljning och kontroll. Du höjer din kvalitet gentemot kunderna och kan erbjuda dem bättre service. Ett abonnemang hos GPSLogik en investering som du snabbt tjänar in genom de kostnadsbesparingar det bidrar till.

FUNKTIONER

 • Transportplanering

 • Trafikledning

 • Rapportering och kontroll

 • Distans, körtid och nyttjandegrad

 • Säkerhet och larm

 • Körorder

 • Tidrapportering

 • Trafikmönster på karta

 • Realtidsöverblick

 • Logistikoptimering

 • Stopphistorik och mönster

 • Körjournal

Följ dina fordon i realtid på webben och i mobilen.

“Vi vet att möjligheten att automatiskt optimerad rutter är något som kraftigt bidrar till våra kunders lönsamhet”

Ruttoptimering, för dig som vill spara på bränsle, tid och service på dina fordon Importera 2 eller 100 tals adresser, GPSogik ger dig kortaste väg. Genom att ha tillgång till leveransadresser, lastbilskartor, öppentider och scheman för både fordon och personal kan man genom avancerad matematik skapa förslag på rutter som kraftigt reducerar såväl transportbehovet som arbetstid. Lösningen är kopplad till GPSlogiks webbaserad fleet management system XTRAKK och transportplaneringen är ordnad med ett enkelt ”klick”

 

Med XTRAKK fleetmanagement system blandar du enkelt information om fasta platser/installationer/kunder och rörliga ikoner för fordon utrustade med GPS-sändare. Sortera, Planlägg, Ruttoptimera och Signalera periodens arbeten som skall utföras eller kunder som skall besökas. Kombinera och signalera status, dokument och bilder på fasta platser och installationer, det kan vara t.ex. besiktningsbilder, drift och underhållsinstruktioner för en plats m.m. Med rutt-optimering mellan fasta platser och fordon så spar du tid och pengar. Ungefär 70-80% av all information har en plats, – man kan ställa frågan vart då ? Med en onlinekarta som stöd ökar förståelsen och effektiviteten markant.

Var har vi varit, hur länge, hur många och hur lång tid har respektive stopp tagit i anspråk, När kom vi hem på kvällen. Svar på dessa frågor och mycket mer data, sparar XTRAKK-systemet åt dig i 90 dagar