XTRAKK, med renodlade funktioner för positionering av trailers, släp, godsvagnar, containrar, byggbodar, m.m.

GPSLogiks karttjänst XTRAKK tillsammans med GPS-sändare som sköter positionering av trailers, släp, godsvagnar, containrar, byggbodar, m.m.  Hårdvaran som används består av en strömsnål GPS-sändare med ett kraftfullt batteri som räcker till ca 40 000 positioneringar. Detta innebär en livslängd på 3-5 år utan batteribyte! Utrustningen är dessutom stryktålig och väderbeständig. Detta gör att den lätt kan monteras inuti eller utanpå enheten som ska positioneras. Montaget sköter du enkelt eftersom det inte krävs några anslutningar eller kabeldragningar. Tjänsten är web- eller mobilbaserad innehållande både karta och historik genom olika rapportverktyg.

GPS-sändaren skickar en position vid rörelse var 30:e minut, varje timme, varannan timme, var 4:e timme eller efter ert önskemål. Om den vid rapporteringstillfället inte längre är i rörelse, så skickas ytterligare en position för att ange var enheten stannade. Det här är information som visas direkt på din dator i form av lättolkade kartor, diagram och rapporter. Vid en rapportering varje timme är livslängden normalt 5 år utan batteribyte.

 Viktiga funktioner:
 – Visa en, flera eller alla enheters position på karta eller lista- Visa enheternas historik på karta- Notera till vilket fordon respektive enhet hör för tillfället- Notera enheters egenskaper- Larm från enheter som stått stilla länge (“Slow mover”)- Rapporter på positionsangivelser, historik, stillestånd mm.

Vad kostar det?Hyra eller köpa? Priset på en GPS-sändare  motsvarar ungefär kostnaden för ett frimärke om dagen, men beror på flera parametrar. Hur långt avtal vill du ha? Vill du att dina enheter ska kunna rapportera enbart i Sverige? Inom Europa? Hela världen? Kontakta oss för ett prisförslag för just dina förutsättningar.

Ett enklare liv med full kontroll börjar alltid med ett samtal till GPSlogik.