GPS-tracker – Trygghet för barn, äldre och djur

Barnen är det bästa och viktigaste vi har och nu är det är möjligt att skydda och övervaka dem så de inte skadar sig eller kommer bort med GPS tracker för barn. Med hjälp av enkel användning av ny teknik så är det möjligt att få exakt position på barnen och automatisk få larm till familjemedlemmarnas mobiler om barnet hamnar utanför säkert område. Alla föräldrar har känt paniken när ens barn plötsligt är spårlöst borta. En högst otrevlig upplevelse.

 

Skydda barnen

Barnen är det bästa och viktigaste vi har och nu är det är möjligt att skydda och övervaka dem så de inte skadar sig eller kommer bort med hjälp av GPS-sändare.

 

GPSlogik AB introducerar 2011 den nya revolutionerande gps-sändaren P1. Formatet är ungefär som ett kreditkort. P1 är vattentät och det uppladdningsbara batteriet håller i 48 timmar. Nu är det enklare än någonsin att veta exakt var ditt barn befinner sig genom att använda våra smarta mobilapplikationer i kombination med en P1:a. Apparna finns tillgänglig för iPhone, Android, Blackberry och andra webbaserade mobiler. Starta appen, logga in och du ser direkt var ditt barn befinner sig. Vår mjukvara erbjuder möjligheter till larm via geostaket, vilket innebär att du får ett SMS-larm om ditt barn befinner sig på fel område under fel tider. Vårt system ger dig barnets position med 5-10 meters precision  24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Denna applikation kan enkelt appliceras på andra scenarior som t.ex. lokalisering av dementa personer, ökad säkerhet om man är utsatt för olika typer av hot, risk för plötslig sjukdom och övervakning av värdefulla djur.

Realtidsövervakning via mobil eller webb!
Vill du veta vart ditt barn är just nu? Det är enkelt. Starta appen i mobilen eller logga på onlinekartan XTRAKK och följ ditt barn när som helst och var som helst från din smartphone, Android, iPhone, Blackberry m.fl. Du ser var de är, vart de varit och kanske vart de är på väg… och under vilka tider de befunnit sig vart… Du får alla svar direkt i mobilen. Det hela är mycket enkelt!

Säkra zoner!
Vill du vara säker på att ditt barn inte lämnar hemmet, kvarteret eller skolan utan att du får reda på det? Med GPSLogiks appar och gps-sändaren P1 kan du definiera geostaket, säkra zoner, var som helst det passar dig. Du kan ha hur många zoner och kalenderspärrar som helst! Om geostaketet överträds får du ett SMS som ger dig möjlighet att reagera omedelbart. Geozoner kan enkelt läggas till eller tas bort på några få sekunder. Det är mycket enkelt.

SOS-knapp
Om ditt barn behöver hjälp får du reda på detta omedelbart. Om ditt barn är i en farlig eller hotfull situation eller har några medicinska problem så kan han/hon trycka ned SOS-knappen på gps-sändaren. Enheten sänder då valfri förprogrammerad text till upp till 10 valfria mobiler med text och aktuell position på den nödställde i en Google Map URL. De mottagande mobilerna visar omedelbart positionen på kartan. Det blir nu mycket enkelt att komma till undsättning. Inget tidsödande letande.

Historik
Det finns en inbyggd historikfunktion. Alla förflyttningar loggas så du kan granska dessa i efterhand. Du kan få ditt barns rörelser mailat till dig.

Destinationsövervakning
Vill du bli notifierad när ditt barn kommer fram till skolan, idrotten eller köpcentrat? Ett SMS-meddelande skickas till dig om barnet inte kommer fram inom beräknad tid. Det är enkelt att hålla ditt barn säkert med teknik från GPSLogik!

Större batteri?
Det uppladningsbara standardbatteriet räcker i minst 48 timmar. Om du behöver större kapacitet så kan du köpa till extra batterier.

Läs mer om gps-sändaren P1