Systech P1

Systech P1 är en bärbar GPS-tracker som har vunnit pris för bästa innovation i Taiwan 2010. P1 är designad för enkelt handhavande och är mycket robust och även vattentät. P1 har endast 3 knappar. SOS-knapp, Geofence och av/på.

För att använda P1 som trygghetslarm vid farligt ensamarbete så aktiverar du sensorn för ‘man-down’ och ‘no-move’ i P1.

Vid en olycka och du blir medvetslös så skickar P1 automatiskt ett nödlarm med din geografiska position till dina vänners och arbetskamraters mobiler. P1 ger dig alltså en extra trygghet om du arbetar ensam, t.ex. i skogen, på nattskiftet e.t.c. Om en olycka skulle inträffa så förkortas tiden för räddningsinsatsen avsevärt genom att du hittas direkt och dina chanser ökar därmed.

Man kan också använda P1 tillsammans med barn, äldre, djur m.m. Du får ett larm i mobilen om objektet med en P1 GPS-tracker lämnar det område du definierat. Du kan följa din GPS-tracker LIVE på vår onlinekarta och det blir enkelt att hitta varandra. Alltså inga fler barn eller gamla som irrar bort sig i timmar och dagar. Med en GPS-tracker i fickan eller runt halsen hittas du direkt. Dessutom finns ju SOS-knappen på P1 att trycka på vid behov.

Priser bestäms av antal beställda enheter, abonnemangsform och avgifter för datatrafik. Vi har paket som passar för alla olika behov, ring eller maila oss. En bra affär börjar alltid med ett samtal.

Batteritiden beror på uppdateringsintervall av kartpositioner och driftsätt. Räkna med 2-4 dagars drift innan enheten måste laddas upp.

 

pdt3 Läs mer

[tabset tab1=”Funktioner” tab2=”Specifikation”]

[/tabset]