Största leveransen av GPS-trackers under 2013!

Nu är det sommar igen – Vad skönt!

I vintras hade vi fullt sjå med att skala upp verksamheten till att nå fabriksstatus när det gäller ‘GPS-trackers’. I slutet av 2012 blev GPSLogik AB kontaktade av ett av Sveriges största exportföretag. De ville följa sina leveranser ‘world-wide’ från fabrik till kunder i fjärran länder med ett önskemål – Att alltid ha full kontroll på sina leveranser.

Leveransförseningar, leveransförfrågningar och en osäkerhet från både kunder men också internt om var leveransen är driver mycket kostsam kommunikation. Lägg därtill problematiken med tidsdifferenser för multinationella företag så förstår man att informationen kring leveranserna måste finnas tillgänglig på ett ställe, dag som natt, dygnet runt, året runt. Vi kallar detta ställe – XTRAKK

Efter att beställaren noggrant utvärderat teknikerbjudanden från de flesta konkurrenter i branschen stod det en vinnare kvar – GPSLogik AB

Den valda GPS-sändaren ATX har många finesser som saknas hos konkurrenterna bl.a. den inbyggda vibrationssensorn vilket sparar enhetens batteri så det räcker 3 – 5 år mellan batteribytena. Om man skickar enheten till soliga länder finns även en ‘sol-panels’ option som laddar upp batterierna under resans gång. ATX är vattentät med IP67 klassning. GPSlogik AB har avtal med SIM-korts leverantörer världen över och garanterar rapportering från alla länder utom 7 st, i dessa länder saknas nämligen mobilnät helt.

Varje år levererar vi fortsättningsvis 1000-tals GPS-sändare word-wide för detta företags räkning, alla transporter leveranssäkras. –Är det dyrt undrar du ? I sammanhanget inte alls !

GPSLogik AB är mer än bara ‘FLEET MANAGEMENT’. Vi levererar GPS-teknik som fundamentalt påverkar våra kunders logistiska processer. Plattformen XTRAKK™ innehåller all kärnfunktionalitet som behövs, till denna kopplar vi kundunika och nischade affärslösningar. GPS-spårning för myndighetsbehov eller storföretag ställer speciella krav på säkerhet och integration.