SMS Dispatch, sänd effektivaste färdväg och uppdrag till smartphones via SMS

SMS Dispatch, skicka den effektivaste färdvägen till ett uppdrag till smartphones via ett SMS med förklarande text. Dispatchtjänsten är ytterligare en kreativ möjlighet för att kunna jobba smartare. När man som arbetsledare sitter som spindeln i nätet och har hand om dagens alla aktiviteter eller transporter så är SMS Dispatch oerhört smidigt och tidsbesparande. Högerklicka på vår onlinekarta XTRAKK™ eller skriv in valfri adress samt SMS-meddelande, så skickar systemet ut uppdraget till en valfri mottagare. Mottagaren får inom 10 sekunder ett SMS med kartkod från GPSLogiks SMS-tjänst som ger din anställde information i klartext om uppdraget samt visar kortaste väg från mobilens position till uppdragets position.

Tjänsten sparar alltså tid, bränsle och därmed pengar och minskar möjligheter till strul. Och det bästa av allt, systemet använder mobilen du redan äger.

[video_left][video_frame] [iframe url=”http://www.youtube.com/embed/2CDWETWVnn8″ width=”572″ height=”312″] [/video_frame]

[video_text] [h2]SMS Dispatch[/h2] Sänd effektivaste färdväg och uppdrag till smartphones via SMS till dina medarbetares mobiler med GPSLogiks karttjänst XTRAKK™. Du ser var dina medarbetare befinner sig i realtid på onlinekartan och du kan enkelt fördela uppdragen allteftersom de kommer in till personal med rätt kompetens och placering i förhållande till uppdraget.
[/video_text][/video_left]