SigFox GPS-sändare, -nyhet i Sverige.

Oyster är en kompakt och robust GPS sändare som har utformats för att spåra containrar, trailers, gods och andra tillgångar där super lång batteritid är önskvärd utan att offra uppdateringsfrekvensen av GPS positioner. GPS-trackern är monterad i en IP67-klassad kapsling och är mycket robust, plasten är UV stabil. Oyster kan monteras på fältplacerade tillgångar som är utsatta för svåra förhållanden som regn, damm, marina förhållanden m.m.

Genom att använda den senaste tekniken, kan Oyster arbeta i extremt låga effektlägen vilket ger en otrolig batteritid, – upp till 5 år.
Oyster har inbyggda antenner för GPS-mottagningen och för kommunikation via SIGFOX och har 3D accelerometer. GPS-trackern spårar samtidigt med både GPS- och GLONASS-satelliter och har ett flash-minne för icke-flyktig lagring av information.

Oyster använder det nya SigFox nätet i Sverige, vilket ger en låg kostnad för din GPS data. Oyster SIGFOX finns i versioner för olika regioner RCZ1 (Europa och Mellanöstern), RCZ2 (Nordamerika och Brasilien) och RCZ4 (Australien, Nya Zeeland, Sydamerika, Hong Kong, Sydostasien).


Robust IP67 allvädershölje
Drivs med tre standard AA-batterier
Liten, kompakt och lätt att installera och dölja
Konfigurera via USB-kabel eller via SigFox nätverket.
Enhetens batteristyrka rapporteras varje gång
SigFox
Lora
NB-IOT