Online och GPS-baserat arbetsordersystem med stöd för smarta mobiler

XTRAKK OnlineOrder, systemet för mobila arbetsorder, förenklar företagets vardag med mindre administration, mindre bilåkande och bättre uppföljning. – Vi ger er frihet och kontroll. Vi har många års erfarenhet av att utveckla system för fältservice och vet vad som är viktigt för dig.

androidapp

Android app för GPS-tracking och mobil arbetsorderhantering.

Dubbelklicka på  filmen för helskärm och sätt på ljudet.
[flowplayer src=http://www.gpslogik.com/onlineorder.f4v width=512 height=383]

Med XTRAKK OnlineOrder  kan man registrera en serviceorder, servicepersonal  ute på fältet som är tillgängliga kan sedan i mobilen eller PC direkt se vart de förväntas åka och vad som ska göras.  Efter utfört arbete avrapporteras tid, materiel m.m.  Kunden kan signera jobbet på mobilen som sänder informationen till en server på Internet. Hela systemet är mobilt och samtidigt webbaserat så arbetsledning och administratörer kan följa och leda arbetet från vilken internetansluten dator som helst. – Ett drömverktyg för företag som arbetar med kundservice och felanmälan.

Arbetsordrar utplacerade på rätt ställe
Arbetsorder utplacerade på rätt ställe.
Mobil order- & ärendehantering med GPS-stöd är ett verktyg som effektiviserar och säkerställer att medarbetaren ute på fältet, teknikern, inspektören, chauffören, alltid har uppdaterad och korrekt information om aktuella arbetsorder & ärenden. Han eller hon kan se aktiva uppdrag med all tillhörande relevant information som idag kanske bara finns tillgänglig för medarbetarna som sitter på kontoret.

Det tydliga och enkelnavigerade användargränssnittet medför att det endast krävs några få knapptryckningar för att återrapportera när ordern är utförd eller att ändra en status. Utförd aktivitet, ny, påbörjad, klar, fördröjd, leverans, installation och plats kopplas samman med den enskilda ordern – realtidsinformation skapas som är direkt kopplad till varje arbetsorder.

Ring oss så får du köra testköra, det blir kul! Vi mailar appen till dig. 031 360 54 74 / info@gpslogik.se

Vart är mina arbetskompisar eller fordon.

Med appen i mobilen så ser du vart kollegor, fordon och pågående arbeten är någonstans. Med utgångspunkt på din egen position. Du kan kvittera arbetsordrar eller ändra status på dom. Kontoret på fickan med andra ord. Samtidigt är det ju en telefon så du kan prata som vanligt, med skillnaden att appen utnyttjar dess fuktioner lite smartare.