Mobila tjänster skapar säkerhet för barn, äldre och djur

GPSLogik AB introducerar 2011 den nya revolutionerande GPS-sändaren P1. Formatet är litet som ett kreditkort. Sändaren är vattentät och har en batteritid på 48 timmar. Nu är det enklare än någonsin att veta var ditt barn befiner sig exakt. Genom att använda våra smarta applikationer som finns tillgängliga för iPhone, Android, Blackberry och andra webbaserade mobiler kan du enkelt logga in och se vart ditt barn befinner sig. Vår mjukvara erbjuder möjligheter till geostaket vilket innebär att du kan få ett SMS larm om ditt barn befinner sig på fel område på fel tider.

Realtidsövervakning via mobil eller webb!
Vill du veta vart ditt barn är just nu? Det är enkelt. Starta appen i mobilen eller logga in på onlinekartan på Internet för att följa ditt barn när som helst och var som helst. Du ser var de är, vart de varit och kanske vart de är på väg och under vilka tider de befunnit sig någonstans. Du får alla svar direkt i mobilen. Det hela är mycket enkelt!

Säkra zoner!
Vill du vara säker på att ditt barn inte lämnar hemmet, kvarteret eller skolan utan att du får reda på det? Med GPSLogiks app och gps-sändaren P1 kan du definiera geostaket, säkra zoner, var som helst det passar dig. Du kan ha hur många zoner och kalenderspärrar som helst! Om geostaketet överträds får du ett SMS som ger dig möjlighet att reagera på detta omedelbart. Geozoner kan enkelt läggas till och tas bort på några få sekunder. Det är mycket enkelt.

SOS-knapp
Om ditt barn behöver hjälp får du reda på detta omedelbart! Om ditt barn är i en farlig eller hotfull situation eller har några medicinska problem så kan han/hon trycka ned SOS-knappen på gps-sändaren. Enheten sänder då valfri förprogrammerad text till upp till 10 valfria mobiler med text och aktuell position på den nödställde i en Google Map URL. De mottagande mobilerna visar omedelbart positionen på kartan. Det blir nu mycket enkelt att komma till undsättning. Inget tidsödande letande.

Historik
Det finns en inbygg historikfunktion, där alla förflyttningar loggas så du kan granska dessa i efterhand. Du kan få ditt barns rörelser mailat till dig.

Destinationsövervakning
Vill du bli notifierad när ditt barn kommer fram till skolan, idrotten eller köpcentrat? Ett SMS-meddelande skickas till dig om barnet inte kommer fram inom beräknad tid. Det är enkelt att hålla ditt barn säkert med teknik från GPSLogik!

Större batteri?
Det uppladningsbara standardbatteriet räcker i minst 48 timmar. Om du behöver större kapacitet så kan du köpa till extra batterier.