Med kartapplikationen XTRAKK får du överblick

GPS logik AB XTRAKK™ är det mest kompletta – och samtidigt mest lättanvända – systemet för fordonslogistik som går att uppbringa.

Nu är det slut med att investera i kostbar utrustning och programvara från flera olika leverantörer – och betala dyra konsulter för att få det hela att fungera.
Med GPS logik AB XTRAKK™ abonnerar du på en mobil positioneringstjänst för 299 kr/mån, inklusive GPS-utrustning, navigering och installation. Då kan du med ens följa varje fordon i detalj (och i realtid) på GPS logik AB XTRAKK™. Det är en kartbaserad webbportal som du lär dig använda lika enkelt som Google Maps. (Det beror på att den faktiskt bygger på Google Maps Version 3.)

Vill du sedan komplettera med mobilt arbetsordersystem, ruttkontroll, områdesbevakning, orderhantering, körjournal, larm eller någon annan av ett tiotal tillvalstjänster , lägger du enkelt upp dem i portalen och kan börja nyttja dem direkt. Ingen krånglig installation, inga konsulter. Och du abonnerar även på tillvalstjänsterna, till ett lågt fast månadspris