Klokare logistik ger lägre kostnader

Klokare logistik ger lägre kostnader, -GPS Logik's AB ruttoptimering och gps sändare ger dig många fördelar.

Vi ger dig relevant information i rätt tid, vilket är avgörande för både hög servicegrad mot kunden och effektivitet i det interna informationsflödet. Morgondagens företag knyter ihop personalens mobila informations- och rapporteringsbehov direkt med företagets affärssystem. Det ger enklare hantering av beställningar, körorder och leveranser som i sin tur ger ökad effektivitet och trygghet för fältpersonalen.

Effektiva och säkra transporter med GPS sändare och fleetmanagementsystem Information om bränsleförbrukning, navigering och körstil ger bättre körekonomi och säkrare transporter, både för chauffören och omgivningen längs våra vägar och städer. Miljöaspekten ökar också kraven på omställning till mer effektiv logistik och distribution.

Våra standardsystem vänder sig till:

  • Transportföretag Företag med fältsäljare
  • Företag med mobil servicepersonal
  • Företag med lagerpersonal
  • Distribuerande företag

GPS Positionering på GoogleMap och avancerad ruttoptimering sänker kostnader!

Transportledarna ser också i realtid var fordonet befinner sig och kan i efterhand följa upp fordonets rutt, stopptider och hur lång körsträckan blev under en dag. Ökad effektivitet och bättre arbetsmiljö Genom transportoptimering planeras också bästa väg för rutt med flera olika stopp.

Chauffören får bättre överblick och kontroll över sin arbetsdag och upplever en minskad stress att hinna i tid.