Hur mår din segel- eller motorbåt egentligen? Titta till den hemifrån sängen!

Guppar din ögonsten tryggt i hamnen? Med vår GPS/GPRS tracker får du en smidig, enkel och samtidigt mycket effektiv övervakning av din båt. Du har full koll på batterier, vattennivå, eventuell brand eller inbrott. Skulle något vara på tok så meddelar GPSLogik’s system Xtrakk din mobiltelefon, din dator eller direkt till hamnvakten.

GPSLogik’s GPStracker ökar säkerheten helt enkelt, med betoning på enkelt. Systemet är lika smidigt att installera som att hantera.  Du kan fjärrstyra båtens funktioner som värme och kylskåpet inför din ankomst.  Vårt system Xtrakk spelar in din resa i vår server så du kan följa din semesterseglats via vår webbaserad portal.  Om båten blir stulen får du ett larm så fort båten lämnar den plats(hamn) som du låst fast den vid.  du kan sedan följa tjuvens väg i realtid på vår webbportal och samordna ett återtagande med polis.

Att låsa fast din båt på en plats så att den blir satellitövervakad gör du med din mobil, du SMS:ar lås till Xtrakk så bevakar vi din båts position.

För dig som hyr ut båtar är GPSlogik’s system perfekt, du vet hela tiden vart din egendom är och hur den används.  Du kan använda vårt system med “kontantkort” så du slipper kostnader året runt för GPRS trafiken som genereras med positionsdata.

Om du har t.ex. Alandia, Svenska sjö , Atlantica m.fl stora bolag får du rabatt på försäkringen med denna utrustning i båten.

myrapb-010727-5