GPSLogik AB välkomnar Närkefrakt AB som ny kund !

GPSLogik AB levererar mer än bara ‘fleetmanagement’. Vi hjälper t.ex. Närkefrakt AB som vill kunna se och rapportera utförda jobb i realtid från fordonen till sitt affärssystem. För NärkeFrakt AB innebär detta smidig hantering och mycket lite administration, då faktureringsunderlag skapas automatiskt allteftersom de ~3000 slambrunnarna töms. Systemet är tillgängligt i fordonen via kostnadseffektiv mobilteknik och samtidigt på webben så att transportledarna kan styra sina resurserna i realtid och på håll.

Varje slambrunn har en status, vilket reflekteras i en unik symbol/text på rätt position på onlinekartan vilket underlättar för företagets planerare , ett “helikopterperspektiv” säger massor….

GPSlogik AB är experter på att bygga interface mellan företags order-/affärssystem till vår kart-applikation. Det finns det möjligheter att automatisera såväl statusuppdateringar på de jobb som skall utföras på en position såväl som att generera färdiga faktureringsunderlag, tidrapporter, statistik på all positions- och tidsdata, uppdatera försäljningsordrar, följa upp åkerier och mycket mer.

Kort sagt om du vill ha upp sorterbara positioner på kunder, installationer m.m. på en onlinekarta med statusikoner och text/dokument direkt från ert affärssystem och samtidigt kombinera fasta positioner med rörliga ikoner i form av lastbilar eller servicefordon med GPS-sändare ombord har GPSLogik AB lösningen på detta !

narkefrakt2