GPS-tracker inbyggd i en stryktålig och vattentät PC

GPSLogiks kartsystem XTRAKK® är nu integrerat i Handhelds ruggade PC. Med GPSLogik får du tillgång till mobil teknik för tuffa miljöer. Vi levererar nu stryktåliga datorer tillsammans med vår programvara för GPS-positionering. Vi har kompletta mobila lösningar med GPS-positionering till branscher såsom skog, bygg, underhåll, militär, tranport och logistik med mera. Våra datorer tål värme, kyla, fall, vibrationer, väta och andra yttre påfrestningar som kan uppstå i fält.

PC:n är nästa generations mobila Tablet-PC som är stryktålig, liten, lätt och snabb. Den har många anslutningsmöjligheter och ett stort antal funktioner. Om du arbetar med detaljerade kartor eller andra visuella hjälpmedel och om du behöver full PC-plattform med Windows, är Algiz 7 med sin 7-tumsskärm en bra lösning. Den är tillräckligt stryktålig för att kunna användas i de mest krävande miljöer.

För topprestanda krävs kraftfull utrustning. PC:n har imponerande prestanda med energisnåla Intel Atom 1,6 GHz processor, arbetsminne 2 GB DDR2 RAM och gott om lagringskapacitet med hela 64 GB stryktålig SSD (icke roterande hårddisk). Den kör det toppmoderna operativsystemet Windows 7 Ultimate, vilket är det mest kraftfulla mobila PC-verktyget som finns tillgängligt för fältanvändare.

Det är nödvändigt med ledande prestanda för att få ut maximal nytta av de mobila funktioner som Algiz 7 levererar. PC:n har inbyggd GPS för navigering och positionering. För kommunikation med andra datorer eller utrustning erbjuder Algiz 7 ett flertal möjligheter – Bluetooth för trådlös anslutning eller 802.11 WLAN om du vill koppla upp dig till ett lokalt nätverk. Den fullt ut integrerade 3G-antennen och modemet erbjuder högsta dataöverföringshastighet via GSM/HSDPA/EVDO. Att ha tillgång till Internet är nyckeln till produktivitet inom dagens mobila arbetsstyrka.

Med inbyggd 2-megapixels kamera och LED-lampa är det lätt att ta bilder för dokumentering. Förutom GPSLogiks programvaror så kan du givetvis köra PC:n med dina vanliga program.