GPS-sändare – Satellit

GPS-sändaren SmartOne från GlobalStar behöver inget SIM-kort eller GSM-täckning för att fungera. Kommunikation och position sker direkt med satellitnätverken. Detta innebär att SmartOne fungerar i princip överallt. Även ute till havs och riktigt långt borta i obebyggda trakter. Många företag använder denna gps-sändare för att spåra gods som helt enkelt inte inte får komma bort. Andra orsaker kan vara för att optimera leveranserna och alltid ha besked till kunderna var deras gods befinner sig.

Var ställde vi släpet?
Vem har trailern nu?
Är trailern stulen?

Sökandet är över. XTRAKK med tillhörande GPS-sändare ger dig alla svar. Vi levererar den första renodlade positioneringstjänsten för trailers, släp och containrar – den enda du behöver. Med XTRAKK och tillhörande GPS-sändare får du full kontroll på allt som händer med dina enheter: var de är, var de har varit och vart de är på väg. XTRAKK ger dig tidpunkter och utförlig transportinformation. Allt till ett pris som motsvarar ett par frimärken om dagen.

SmartONE är idealisk för att spåra placeringen av mobila tillgångar som t.ex. sjötransporter och landtransporter på både väg och räls. Tung industriell utrustning och andra högvärdes tillgångar som fraktas och används globalt. Data som skickas från en SmartOne-enhet fångas upp av GlobalStar’s satellitnätverket och levereras via Internet direkt till GPSLogiks Servrar. Insamlad data avkodas sedan för användning i GPSLogiks kartprogram XTRAKK  online.

Viktiga funktioner:

  • Visa en eller alla enheters position på karta eller lista
  • Visa enheternas historik på karta
  • Notera till vilket fordon respektive enhet hör för tillfället
  • Notera enheters egenskaper
  • Larm från enheter som stått stilla länge (“Slow-mover”)
  • Rapporter på positionsangivelser, historik, stillestånd mm.

Idag spårar GlobalStar-systemet 400.000 enheter dygnet runt, jorden runt via 18 egna satelliter. GlobalStar är ett världsföretag.

[video_left][video_frame] [iframe url=”http://www.youtube.com/embed/fNp5KnqC8Gk” width=”572″ height=”312″] [/video_frame]

[video_text] [h2]SmartONE from GlobalSTAR.[/h2]

[/video_text][/video_left]

Funktioner

  • Snabb installation, fäst GPS-sändaren med industritejp, magneter eller skruvar på ditt objekt
  • Enkelt handhavande och installation, inget kablage behöver anslutas, inga externa antenner
  • 3 års drift på 4 st utbytbara AA-batterier
  • Kraftfullt API för att sköta alla funktioner

Benefits of Mobile Assets Monitoring:
–Increase asset utilization
–Improve operator efficiency
–Reduce theft
–Speed recovery of missing assets
–Reduce fuel costs, decrease down time
–Protect cargo from damage
–Enhance customer service
–Reduce insurance premiums