Satsa på ett världsledadande fleetmanagement systemet med miljoner fordon anslutna. Det betyder funktion, trygghet och kvalitet för dig. Vi erbjuder låg månadskostnad och GPS-sändaren ingår självklart.

– Anslut, Optimera och Automatisera din fordonsflotta

Vi sätter ditt företags resurser på GoogleMap i realtid, det möjliggör välgrundat beslutsfattande och det blir enkelt att optimera logistik och serviceaktiviteter.
Vårt webbaserade logistik och trafikledningssystem har ett brett utbud av smarta funktioner och möjligheter. Du får suverän överblick på organisationens värdefulla tillgångar, allt ifrån personal, fordon, verktyg, utrustning och gods. Att kunna planera och följa upp hur företagets resurser används ger ditt företag stora konkurrensfördelar.
Med oss får du alltid svar på frågor som innehåller ord som, -VAR, -NÄR, -VEM, -HUR

Våra teknikpartners, är finansiellt starka och säkerställer bästa möjliga funktionalitet och långsiktig trygghet för dig.

Standard abonnemang och funktioner

Basic

per månad
  • GPS tracker 850 kr
  • GPRS trafik i Europa+3 ingår
  • Realtidspositionering på karta
  • Zonlarm (Geo Fence)
  • Larmingång
  • Smartphoneapplikation
  • Historik

Ett urval av våra tjänster som hjälper dig att sätta fokus på de kostnader du enkelt kan påverka!

Trafikledning i realtid

Följ dina fordon och utrustning i reatid på Google Map med våra produkter och tjänster. Se position på karta oavsett var i Europa GPS-enheten befinner sig. I webbappen kan du även se din position och få färdbeskrivning till trackern.


Körjournal

Används yrkesbilarna för privata resor? Skenar kostnaderna för drivmedel och fordon? Eller tragglar ni fortfarande med handskrivna körjournaler ?


Ruttoptimering

Planera dagens händelser, be systemet räkna ut bästa rutt och för över resultatet till din navigator. ”Vi vet att ruttoptimering är något som kraftigt kommer bidra till våra kunders lönsamhet”


Special projekt

Vi kan utveckla skräddarsydda GoogleMap applikationer till Ert företag, t.ex. integrering av dynamisk affärsdata. Vi har också resurser att hosta er applikation i våra servrar.

Högkvalitativa produkter från Världsledande tillverkare. Sveriges största sortiment av GPS sändare och tillbehör. Standard eller skräddarsydda lösningar för dig
OFFERT OCH INTRESSEFORMULÄRVar vänlig och använd formuläret nedan eller kontakta någon av våra säljare per telefon så hjälper vi dig att komma igång med prisuppgifter och information!
Var snäll och ange ditt namn
Var snäll att ange ditt telefonnummer så vi kan följa upp på ditt intresse
Var snäll att ange din epost så vi kan följa upp ditt intresse.
Kontakta GPSlogik AB via telefon eller mail

Öppettider vardagar 08:00 till 17:00
Ring vår växel på 0500-6000 22
Journummer icke kontorstid 0709-603023, 0733-165100
epost: info@gpslogik.com