GPS-baserade positioneringssystem är ett viktigt verktyg för åkerier

GPS-spårning av fordon system har snabbt vuxit fram som ett viktigt verktyg för åkerier och vagnparksförvaltare. Alla åkerier, stora som små, bör överväga att installera spårningssystem som ett sätt att förbättra produktiviteten och effektiviteten i sina anställda och därigenom öka företagens lönsamhet.

Några vanliga fördelarna med att använda ett system för spårning av i ditt fordon är:
De ger detaljerad information om alla fordon som lämnas tomgång vid hållplatser eller trafiksignaler och med hjälp av denna information är det möjligt att minska bränsle-och räkningar underhåll.
De flesta försäkringsbolag erbjuder rejäl rabatt på fordon med en GPS-tracker system. Det hjälper också i återhämtningen incase av fordon stöld.
Produktiviteten av arbetskraften kan ökas genom att hålla en kontroll på raster tas för lunch. Det bidrar också till att utsätta alla omotiverade stopp och utvärderar övertid för föraren.
De bidrar till att göra verksamheten mer kundvänlig. GPS-enheter ger den exakta platsen för fordonet och med hjälp av detta kan en ungefärlig tid ges till kunden för leverans.
Spårningssystem hjälp i helt klippa ut telefonräkningarna. Kommunikation är möjlig med hjälp av GPS-enheten installerad i fordonet.
Den mest produktiva arbetstagare kan hittas med hjälp av information från system för spårning. Vidareutbildning och bonusar kan ges i enlighet därmed