Geografiskt zonsystem med automatisk händelsekontroll

GPSLogiks webbaserade positioneringssystem ger dig avancerade möjligheter när det gäller automatisk händelsekontroll. Du kan själv enkelt sätta upp geozoner, d.v.s. geografiska gränser, streck eller cirklar. Systemet reagerar sedan på om ett fordon med GPS-tracker hamnar innanför eller utanför en zon.

lbc_xtrakk_gbg1_zon600

Streetview och geostaket för SMS avisering

Exempel på olika zontyper och användningsområden.

  • Transportledningszon – Transportledningen blir automatiskt meddelad när det är trafik på väg in till terminalen. Det blir ingen överaskning när ett fordon dyker upp. Du får tid till att förbereda fordonets ankomst med nytt gods och dokumentation. Tänd t.ex. en ljusskylt automatiskt med information i porten, “Välkommen  TPU932 – åk till lastplats 14”. Systemet skickar samtidigt ett SMS med samma besked till chauffören.
  • Kundzon – Kunden får automatiskt ett SMS från XTRAKK™ när du är i närheten.
  • Bevakningszon – Få besked när fordonet flyttar på sig från en plats.
  • Stöldzon – Det är omöjligt att frakta bort ditt gods, maskiner, fordon  från platsen utan att du blir meddelad.
  • Kalenderzon – Det är ok att åka in i zonen (t.ex. en lastbilsterminal) fre-sön, men inte ut förrän tidigast måndag 04:00. Resten av tiden är fordonet låst till platsen.
  • Ruttzon – om ett fordon åker utanför sin planerade rutt eller inte kommer fram till ‘checkpoints’ på inställda tider så går ett larm. En perfekt funktion för värdetransporter.

Du sätter enkelt upp s.k. geozoner kring kunder, omlastningscentraler eller andra adresser som är intressanta för dig. Du kan t.ex utlösa ett SMS eller mail varför inte tända ett blixtljus och summer i din ända av systemet för att påkalla din uppmärksamhet. Allt är möjligt, kom med dina önskemål.

GPSLogiks positioneringplattform ger dig kontrollen. Ring oss så berättar vi mer. 031-36074 54 eller 0733-165100