Fleet management med GPS teknik minskar drastiskt kostnad för övertid

I en färsk studie av flottan baserat företag fann man att i medeltal anställda avfall cirka två timmar av sin arbetstid dagligen. Om du är ägare av en tjänst leverans eller transportföretag kan du inte längre behöver spekulera om driftstopp hos dina anställda om du har GPS lägesövervakning system installerade i ditt fordon.
PS lägesövervakning system är enheter som är installerade i ett fordon där dess läge måste spåras och kontrolleras. Genom att använda en GPS-tracker system kan du korrekt och enkelt mål placeringen av fordonet och visa den på en elektronisk karta via specialiserade program eller på Internet.

snyggbild

Företag som har en stor flotta av fordon behöver en GPS lägesövervakning system för att veta var de fordon som helst. Tillsammans med ansvar för anställdas tid, är lägesövervakning system som normalt används för operativa funktioner som sändning, routing, säkerhet och ombord information. Andra funktioner som tillhandahålls av system lägesövervakning bland annat hantering av arbetskraft övertid och övervakning körbeteende med frekventa schema uppdateringar.

En av de stora fördelarna med GPS lägesövervakning system är att du inte längre nödvändigt att undersöka om var dina anställda, så kan du enkelt visa platsen på kartan på skärmen. Ytterligare, med en flotta tracking system kan du kontrollera övertid anspråk föraren genom avstämning av information med placering i fordonet för den tiden på dagen.