Elektronisk och automatisk körjournal

 

 

Elektronisk och automatisk körjournal spar tid & pengar, är du trött på att manuellt göra din körjournal varje månad ? Med vår gps positioneringsutrustning i fordonet så kan du enkelt och med ENDAST EN knapptryckning skapa en perfekt och validerad körjournal på mindre än en minut.  Körjournalen skapas på vår webbportal och kan därefter enkelt sparas i MS Excel eller PDF format för vidare bokföring. Du kan också integrera dina uppgifter med ett överordnat tid och utgifts redovisningssystem om ni vill.

Visste du att privat bruk av företagets fordon och/eller slarvigt förd körjournal innebär stora ekonomiska risker för företaget OCH dess anställda?

 

 

 

Med en automatisk körjournal kan du undvika dessa risker!  Körjournalen finns nu även med föraridentifiering som tillval och fungerar då även i företag som har bilpooler.

 

 

 

 

Allt utom syftet med resan läggs automatiskt in i körjournalen:

 

 1. alla adresser registreras

 2. alla avstånd registreras


 3. alla tider registreras


 4. alla positioner registreras


 5.  

   

  Syftesbeskrivningen kan automatiseras.


 6.  

   

   

   

  Alla data finns tillgängliga via internet i nära realtid.


 7.  

   

   

   

   

   

  Med vår WAP-lösning kan alla uppgifter (syfte & kommentarer) skrivas in i körjournalen direkt i bilen, hos kunden eller var man vill.

Körjournalen fungerar även i bilpooler då systemet medger möjlighet till föraridentifiering.

 

 

Det enda du som användare måste göra är att markera om resan är en tjänste- eller privat resa och samt ange syftet med resan, såvida detta inte automatiserats.

 

Fördelar med GPSLogiks automatiska körjournal är att den:

 

 

Vår automatilsa körjournal förenklar därmed vardagen för alla som skriver körjournal genom att minska tiden som krävs för att föra en korrekt körjournal.

 

 

minskar kontrollbehovet vid attestering, bokföring och revision av bland annat körjournal,

 

 

förenklar bokföringen,

 

 

minskararbetsbelastningen för ekonomiansvarig samt redovisningsbyrån och

 

 

säkerställer att man håller sig till skattemyndigheternas krav på körjournal samt undviker problem vid en ev revision.

 

 

Det finns företag som genom att installera vår automatiska körjournal sänkt sina bränslekostnader med 30 % och ökat mängden utförda uppdrag med 2-3. st/montör och dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du upplever alltså en smärre revolution i både pengar & tid med GPSLogiks Xtrakk system ersätter helt manuella/halvelektroniska körjournaler, vilket är en källa till fel och felaktigt redovisade kostnader. .