Automatisk skapad körjournal. XTRAKK glömmer inte av några besök

Kör du tjänstebil, servicebil eller lastbil? Skriver du fortfarande körjournal för hand?

Sitter du där i slutet av varje månad och försöker komma ihåg de resor du gjort och kanske missar en del uppgifter. Som kund hos GPS LOGIK AB, så loggas alla körsträckor med startpunkt/klockslag, körsträcka, slutpunkt/klockslag. utan att du behöver göra någonting, allt sker helt automatiskt. Med ett enkelt knapptryck så exporteras hela dagens eller månadens körningen till exempelvis Excel eller PDF där siffrorna kan finjusteras vid behov.

Märk upp resor som resor till jobbet, tjänsteresor och privatmil.

Ekonomiavdelningen och skattemyndigheten älskar automatisk skapade körjournaler, de är validerade. Dessutom är utrustning som behövs för att skapa elektroniska körjournaler undataget från bilförmånsvärdet. En GPS positionerings utrustning från GPS logik är således en utmärkt investering för företag, sparar både tid och ger möjlighet att se vart företagets resurser är och hur de arbetar i realtid.

Körjournalen är ett automatiskt skapat dokument och visar de orter och adresser som du besökt och hur längre besöket varat. Med detta dokument i din hand får en möjlighet att enkelt kan jämföra vart du varit och om du skickat en faktura på utfört jobb.

Som du ser på bilden så översätter XTRAKK kryptiska latitud och longitud till adresser som vi människor kan läsa. Hur bra kan det bli ?

Ring oss så berättar vi mer.
korjournal