En komplett lösning från en leverantör
GPS logik AB's produkter och tjänster är utformad med våra kunders bästa i åtanke. Vi ger er verktygen för att förbättra effektiviteten i vardagen för både logistikchefer och chaufförer, vilket ökar takten för snabb ankomst och lastutnyttjande.

WEBBPLATTFORM FÖR TRANSPORTLEDARE

Transportledare kan skicka uppgifter, genererade rutter och meddelanden från webbplattformen direkt till chaufförs appen. Förbättrad kommunikation kompletteras med möjligheten att övervaka uppgiftsförloppet, ta emot de senaste färdskrivar- och bränsleförbrukningsdata samt ansluta till andra system eller webbtjänster.

MOBIL APPLIKATION FÖR CHAUFFÖRER

Chaufför-appen garanterar bästa användarupplevelse - ett enkelt och intuitivt användargränssnitt gör att föraren enkelt kan navigera genom mottagna uppgifter med fördefinierade rutter, uppdatera uppgiftsstatus, dela filer, foton och meddelanden med avsändaren.

SURFPLATTA MED ANSLUTNING

Integrerad tjänst inkluderar programvara, surfplatta och kontinuerligt stöd. GPS logik AB fokuserar på användarupplevelse och användarvänlighet, därför garanterar surfplattstjänsten med tillförlitlig anslutningspaket att föraren inte har några externa distraktioner och använder enheten endast för arbetsrelaterade uppgifter.

FJÄRRSUPPORT

GPS Logik AB tillhandahåller en långsiktig lösning med kontinuerlig utveckling av hårdvara och mjukvaror som innebär att fler funktioner kommer att finnas tillgängliga i framtiden. Enkel prissättning och funktionsrik programvara gör det enkelt att vara kund hos oss.