Satsa på ett världsledadande fleetmanagement system med miljoner fordon anslutna. Det betyder funktion, trygghet och kvalitet för dig. Vi erbjuder låg månadskostnad och GPS-sändaren ingår självklart.

– Anslut, Optimera och Automatisera din fordonsflotta

Vi sätter ditt företags resurser på GoogleMap i realtid, det möjliggör välgrundat beslutsfattande och det blir enkelt att optimera logistik och serviceaktiviteter.
Vårt webbaserade logistik och trafikledningssystem har ett brett utbud av smarta funktioner och möjligheter. Du får suverän överblick på organisationens värdefulla tillgångar, allt ifrån personal, fordon, verktyg, utrustning och gods. Att kunna planera och följa upp hur företagets resurser används ger ditt företag stora konkurrensfördelar.
Med oss får du alltid svar på frågor som innehåller ord som, -VAR, -NÄR, -VEM, -HUR

GPS Logik AB firar 10 år, vi har därför satt ihop ett fantastisk erbjudande, ett komplett GPS fleetmanagement system med alla funktioner. GPS-tracker, med simkort och tillhörande kabelsats för enkelt montage är inkluderat i i den låga månadskostnaden. Ring oss för mer information. 0500-6000 22. Det fleetmanagement systemet vi levererar är störst i världen med 2 miljoner aktiva fordon i platformen.

Högkvalitativa produkter från Världsledande tillverkare. Sveriges största sortiment av GPS sändare och tillbehör. Standard eller skräddarsydda lösningar för dig

Våra teknikpartners, är finansiellt starka och säkerställer bästa möjliga funktionalitet och långsiktig trygghet för dig.

OFFERT OCH INTRESSEFORMULÄRVar vänlig och använd formuläret nedan eller kontakta någon av våra säljare per telefon så hjälper vi dig att komma igång med prisuppgifter och information!
Var snäll och ange ditt namn
Var snäll att ange ditt telefonnummer så vi kan följa upp på ditt intresse
Var snäll att ange din epost så vi kan följa upp ditt intresse.
Kontakta GPSlogik AB via telefon eller mail

Öppettider vardagar 08:00 till 17:00
Ring vår växel på 0500-6000 22
Journummer icke kontorstid 0709-603023, 0733-165100
epost: info@gpslogik.com